Et knakende godt innslag om lavt stoffskifte

Dette er reklame for et pod-cast på Jimmy More (kjent lavkarboforkjemper) sin side. Jimmy More intervjuer helse-personligheter om sine interesseområder; lavkarbo, betennelser(herunder diabetes og stoffskifteendringer) og forbrenning (for å trekke fram hovedtrekkene.

Intervjuet er med Chris Kresser – en naturopat – som kjemper for å benytte kostholdsendringer, kosttilskudd og naturlegemidler først, medikamenter KUN der hvor de første tiltakene feiler. I “steinalderkostholds-sirkler” (Paleo community) på nett er Chris velkjent for å ha ekstremt god kunnskap om hormoner-mage-tarm.

I dette intervjuet snakker de om stoffskifteendringer – hvorfor de oppstår, hvordan de manifesterer seg og om mulige årsaker. De toucher også innom hvorfor all form for slanking påvirker thyroide hormoner gjennom nedregulering av t3. (Og det implisitt ikke er noen god ide å slanke seg gjennom kalorirestriksjon om man allerede har en stoffskiftesykdom.) 

Er man interessert så finnes intervjuet (og mer om innholdet) på følgende side.

http://livinlavidalowcarb.com/blog/ask-the-low-carb-experts-episode-10-all-things-thyroid-thyroid-101-chris-kresser/13707 

ANBEFALES.

Reklamer

Om smgj
Kvinne i min beste alder, hagegal og med altfor mange hobbyer i forhold til mengden fritid tilgjengelig.

2 Responses to Et knakende godt innslag om lavt stoffskifte

  1. Toove says:

    Her var det mye interessant for meg 🙂 Kom over denne bloggen ved å søke på «blekksprut» hehe. Har brukt bilde fra din blogg i reklame for min blogg på bloggtoppen. Håper det er greit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: