Om meg og mitt

Meg
Kvinne med hang til latskap, hage, båt og dykking. Jeg deler yrke, båtliv og dykkehobby med min andre halvdel, men når jeg utfolder meg i hagen foretrekker han kjøkkenet. Hagen deles også av katten vår, Nitrox – som gjør sitt beste for å holde bedene næringsrike.

Jeg er forferdelig skravlesyk via tastaturet selv om jeg håper jeg modererer meg noe mer i RL. Denne bloggen er et prøveprosjekt og forsvinner derfor kanskje brått. Kanskje for å gjenoppstå et annet sted, i en annen form. Jeg er nysgjerrig på formen blogging foregår i og har vel lyst til å forsøke meg på denne formen for tematikk selv.

Hagen
Hagen vi deler (iallfall når det kommer til fruktene av slitet 😉 ) er på ca 1,5 mål. Den er sørvendt, lett skrånende på sandjord i Østfold. Et ganske bra klimatisk utgangspunkt. Minus har den selvfølgelig også – den er vindutsatt, svært rådyrutsatt og holder på å bli for trang. Iallfall siden kæill’n har nedlagt veto mot fjerning av all plen og jeg har en hang til samlemani.   
I hagen står et arvet drivhus på ca 7,5 kvadratmeter. Det brukes i all hovedsak til tomater og physalis. Det er matplanter som jeg synes gir god uttelling for relativt lite slit.

Havet
Vi har en båt som vi forsøker å bruke når det er vær til det. Og etter at jeg fikk OWD-sertifisering har nok hagen og drivhuset i enda større grad blitt forsømt. Det er dessverre bare en begrenset mengde fritid som skal rekke rundt.

Reklame
%d bloggere liker dette: